Meer impact?

1-op-1 training Ongemerkt overtuigen

Ongemerkt overtuigen

 
Individuele training

Vergroot je persoonlijke invloed met deze individuele training ongemerkt overtuigen. 
N
Krijg meer voor elkaar!
N
6 geheime beïnvloedingstechnieken
N
3 praktische tools
N
Toegepast op 3 concrete werksituaties
>> Live in Alkmaar of telefonisch:

Deelnemers individuele trainingen:

Erg nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.
R. Verstegen

Legal Counsel, EBN

Vooral gedreven naar resultaat toe. Betrokkenheid, weet waar probleem ligt. Duidelijk – helder – eerlijk. Legt zwakke plekken echt bloot.
R. Timmermans

Clustercontroller

Erg prettig contact. Duidelijke opbouw van de training.Pré is oefenen en theorie. Dit sprak mij aan. Inzicht vergrotend. Nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.
R. van Hien

directeur, Van Hien Zorg

Ongemerkt overtuigen | 1-op-1 training

Ongemerkt overtuigen
De Amerikaanse hoogleraar psychologie Cialdini heeft jaren onderzoek gedaan naar invloed en onderscheidt zes geheimen waarmee je kunt overtuigen. Hij noemt het geheimen omdat het gaat om het losmaken van zogenaamde automatische beïnvloedingsreacties. En we reageren vaak op de automatische piloot, veel vaker dan we denken of graag toegeven. Hoe kun jij die 6 geheime technieken inzetten zodat je je invloed vergroot?

Ongemerkt overtuigen in jouw professionele omgeving
Je noemt drie eigen situaties waarin jij je invloed wilt doen gelden, anders gezegd: wilt overtuigen. De training wordt hier op toegesneden. Het is een individuele training en dat betekent individuele feedback en het inzoomen op jouw professionele omgeving. Met deze training vergroot je je invloed!

3 praktische tools om ongemerkt te beïnvloeden
De volgorde waarin je voor- en nadelen bespreekt van een idee maakt uit! Dat geldt ook voor hoe je je stem inzet en voor je taalgebruik. Zet ze goed in en win aan invloed!

Natuurlijk & krachtig overkomen
Dit lijkt van alles te maken te hebben met de populaire uitroep vooral authentiek te willen zijn. Dus dit is een natuurtalent, iets wat je hebt of niet hebt? Dat behoeft enige nuancering.

We spelen allemaal verschillende rollen. Denk je dat de manier waarop Steve Jobs bij de vele introducties van nieuwe Apple producten zijn publiek begeesterde spontaan in hem opwelde? Dat was geoefend op intonatie, mimiek, lichaamstaal en ook naar de teksten zal zorgvuldig gekeken zijn. Toch wordt wijlen Steve Jobs veel  invloed toegedacht.  Voorbereiding en oefening maken het verschil!

Bijzonder

>> 1 op 1 begeleiding voor maximale output op je persoonlijke doelstellingen
>> feedback van een ervaren trainer op bijvoorbeeld je lichaamstaal

Details

Deze training Netwerken vindt plaats in horecagelegenheden in Alkmaar, temidden van andere mensen zodat we direct in de praktijk kunnen oefenen. Elders kan, tegen een toeslag, informeer gerust.

Trainer

Mirjam Wiersma: bevlogen grondlegger Zakelijk flirten | eerder advocaat en bedrijfsjurist | vaak in de pers (o.a. Het Financieele Dagblad, de Volkskrant, BNR Nieuwsradio) | bestseller auteur van o.a. Zakelijk flirten 40 tips | meer dan 10 jaar ervaring

Investering

Individuele training Netwerken:
– 1 dag 8 uur
– 0,5 uur tel. coaching
– boek Zakelijk flirten
– consumpties en eenvoudige lunch
=>  € 995,00 ex. 21% BTW

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

live in Alkmaar of telefonisch?

Trainer

Je trainer Mirjam Wiersma schreef 3 boeken:

  1. Zakelijk flirten – tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek
  2. Zakelijk flirten – 40 tips (bestseller)
  3. Je eigen PR – optimaliseer je zakelijke zichtbaarheid

Pers clippings

Wie niet op cursus wil, maar wel beter wil leren solliciteren, netwerken of presenteren, kan thuis aan de slag met het praktische boek van Wiersma: ‘Zakelijk flirten. Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek’.

Volkskrant

Mirjam leert me hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je eigen uitstraling, maar ook hoe je die zelf kan beïnvloeden.

Cosmopolitan

Wiersma zelf is het voorbeeld van hoe je oprecht geïnteresseerd en stralend, maar niet gekunsteld, een conversatie kunt voeren.

Het Financieele Dagblad