Meer impact?

1-op-1 training Jezelf presenteren

Jezelf presenteren |1-op-1 training

Is het soms verleidelijk achter je bureau te blijven zitten?
Je resultaten moeten maar spreken,
jezelf op de borst kloppen ligt je niet zo?
Bescheidenheid siert de mens.
In je professionele bestaan is het alleen wel zo dat je mooie kansen – een promotie, dat leuke projectteam –
pas krijgt als je zichtbaar bent.
Laat jezelf en je capaciteiten zien
op een manier die bij jou past!

N
Maak & breng je eigen merk
N
Hoe leid je het gesprek naar je merk?
N
Bepaal je strategie
N
Feedback en training van jouw eerste indruk
>> Live in Alkmaar of telefonisch:

Deelnemers individuele trainingen:

Erg nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.
R. Verstegen

Legal Counsel, EBN

Vooral gedreven naar resultaat toe. Betrokkenheid, weet waar probleem ligt. Duidelijk – helder – eerlijk. Legt zwakke plekken echt bloot.
R. Timmermans

Clustercontroller

Erg prettig contact. Duidelijke opbouw van de training.Pré is oefenen en theorie. Dit sprak mij aan. Inzicht vergrotend. Nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.
R. van Hien

directeur, Van Hien Zorg

Jezelf presenteren | 1-op-1 training

Je eigen merk
Waar sta je voor? Maak je eigen merk! We kijken ook hoe je je merk kunt brengen en hoe je het gesprek op je merk brengt.

Bewijs
Jezelf op de borst kloppen is niet fijn om te doen en komt ook niet zo sympathiek over. Hoe je merk dan wel formuleren? Door gebruik te maken van bewijs. Tijdens je training gaan we die bewijzen verzamelen.

Je 30 seconden pitch
Vertaal je merk in een pitch. Je wordt ingewijd in de technieken om te boeien. Die zet je in om je 30 seconden boodschap pakkend te formuleren. Ook kijken we hoe je in een gesprek ruimte creëert om je pitch te kunnen brengen.

 

Je strategie
Wat wil je bereiken op lange en korte termijn en hoe verhoudt dat zich tot je zelfpresentatie?

Eerste indruk
Hoe zet je een goede eerste indruk neer? Hoe roep je op commando een positieve stemming op (want die beïnvloedt je uitstraling)? Je nieuwe kennis over de eerste indruk ga je direct praktisch toepassen. Veel aandacht voor lichaamstaal.

Fresh up
Een tijdje na onze training spreken we nog een keertje af: is het gelukt om het getrainde in de praktijk te brengen? Wat ben je tegen gekomen? Wat kunnen we daarmee?

 

Bijzonder

>> 1 op 1 begeleiding voor maximale output op je persoonlijke doelstellingen
>> feedback van een ervaren trainer op bijvoorbeeld je lichaamstaal.

Details

Deze training Jezelf presenteren vindt plaats in horecagelegenheden in Alkmaar, temidden van andere mensen zodat we direct in de praktijk kunnen oefenen. Elders kan, tegen een toeslag, informeer gerust.

Trainer

Mirjam Wiersma: auteur van Je eigen PR en diverse boeken over  Zakelijk flirten | eerder advocaat en bedrijfsjurist | vaak in de pers (o.a. Het Financieele Dagblad, de Volkskrant, BNR Nieuwsradio) | meer dan 10 jaar ervaring

Investering

Individuele training Jezelf presenteren:
– 1 dag 8 uur
– 0,5 uur tel. coaching
– gebonden boek Je eigen PR
– consumpties en eenvoudige lunch
=>  € 995,00 ex. 21% BTW

“Mirjam Wiersma heeft ‘Je eigen PR’ geschreven voor de vrouwelijke kant van werkend Nederland. Het staat boordevol tips, oefeningen, feiten en anekdotes en helpt u om een concreet actieplan op te stellen voor uw PR. Zo geeft u een nog betere invulling aan uw carrière. Aan de slag!”

 

D. de Jonge

Je eigen PR

Optimaliseer je zakelijke zichtbaarheid

Maak je eigen PR plan. Hoe kun je je vrouwelijk en toch professioneel manifesteren? Case studies van bekende vrouwen en tips voor meer charisma.

Bestel het bij Bol.com € 12,90 of € 9,99 (e-book).

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

live in Alkmaar of telefonisch?

Pers clippings

Wie niet op cursus wil, maar wel beter wil leren solliciteren, netwerken of presenteren, kan thuis aan de slag met het praktische boek van Wiersma: ‘Zakelijk flirten. Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek’.

Volkskrant

Mirjam leert me hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je eigen uitstraling, maar ook hoe je die zelf kan beïnvloeden.

Cosmopolitan

Wiersma zelf is het voorbeeld van hoe je oprecht geïnteresseerd en stralend, maar niet gekunsteld, een conversatie kunt voeren.

Het Financieele Dagblad