BLOG ZAKELIJK FLIRTEN

Workshop zakelijk flirten: hoe is dat nu in het echt?

Mirjam Wiersma, Spreker, trainer, en eigenaar Helemaal Jij

Misschien heb je op deze site rondgeneust. En al eens de pagina bekeken met informatie over de workshops Zakelijk flirten die ik geef. En misschien vraag je jezelf dan nu af: maar hoe is het nu om er echt bij te zijn? Hoe voelt het als je meedoet aan zo’n workshop Zaklijk flirten? Velen gingen je al voor, hieronder enkele reacties zij hun workshop Zakelijk flirten ervoeren.

 

Annemarie Gerbrandy eigenaar mediabureau:

Als je iemand langer dan 10 seconden diep in de ogen kijkt, kan dat twee dingen betekenen. Of je wilt vechten of je wilt seks. Althans, dat stelde Mirjam Wiersma tijdens de workshop Zakelijk Flirten. Met de persoon met wie ik deze oefening deed, kwam het noch tot een gevecht noch tot de liefdesdaad. Maar wel tot een interessant zakelijk gesprek na afloop van de sessie.

Ellen Schepers:

“… Maar toch word je wel bewust gemaakt van je eigen handelen door zo’n bijeenkomst.”

Zo zei Mirjam dat je tijdens een acquisitiegesprek vooral veel moet glimlachen, je complimenten moet geven en hierdoor een goede sfeer proberen te creeren. Nu betrap ik mezelf erop dat ik geneigd ben een gesprek te zakelijk in te gaan…. Meestal blijf ik namelijk niet lang stil staan bij de social talk, maar ga ik snel over naar het eigenlijke onderwerp. Volgens Mirjam kan je dit beter niet doen. Ook gaf Mirjam aan dat je aan het begin van een gesprek beter niet je schrijfblok tussen je in kan leggen, omdat dit afstand schept. En laat dit nu net een van dingen zijn die ik altijd wel doe …

Deelnemer workshop Crisp event:

Mirjam wist iedereen te boeien door handige tips aan te reiken hoe je kunt ‘flirten’ met je klant of gesprekspartner en zo een sprankelende sfeer achter kan laten. Ze gaf duidelijke tips, rechtstreeks uitvoerbaar in de praktijk, liet korte filmpjes zien die haar boodschap meteen duidelijk maakten en liet ons een oefening doen met lichaamstaal.

Workshop Zakelijk flirten

Verslag workshop Hurks Bouwgroep:

Op één van de warmste dagen van het jaar, 13 juni jl., kwamen 40 deelnemers bijeen bij Hurks Bouw & Vastgoed voor een bijzondere workshop, gegeven door Mirjam Wiersma.

De workshop was gewijd aan zakelijk flirten: hoe zet je jezelf beter op de kaart en hoe zorg je er voor dat je zichtbaar bent in de onderneming? Dit in het licht van onze kernwaarde ‘ambitie’. Als je verder wilt komen in je carriere, dan zul je tenslotte naast heel goed zijn in je vak, ook zichtbaar moeten zijn.

Tijdens deze workshop werd aan de deelnemers een aantal technieken daarvoor aangereikt. Een belangrijk onderdeel daarvan was lichaamstaal. Mirjam hield ons verschillende spiegels voor om ons hierin inzicht te geven. Andere onderdelen waren ‘de dertig seconden boodschap’ en het uitwisselen van complimenten.

Na afloop ontving iedereen het boek ‘zakelijk flirten’ en was er de gelegenheid om wat na te praten: daar konden we het geleerde direct in praktijk brengen…

Deelnemers zeiden:

“een herbewustwording van de lichaamstaal tactieken. Veel zaken zijn latent bekend, echter worden niet gebruikt. Nuttig dus!”

“Compleet, voldoende concrete voorbeelden. Genoeg om over na te denken en mee aan de slag te gaan.”

Ervaringen

workshop of interactieve presentatie Zakelijk flirten:

Individuele training Netwerken

Je borrel skills scherpen? Jezelf goed presenteren?

Meer info & bestellen

En jij?

Benieuwd naar je eigen eerste indruk & wil je die maximaliseren?
=>Individuele training Jezelf presenteren

Workshop Zakelijk flirten?

Workshop Zakelijk flirten

Daar wordt over nagepraat!

Oprichter Helemaal Jij (2003)   |   Mirjam Wiersma   |   > trainer   > spreker   > dagvoorzitter