Boeken over Zakelijk flirten & Je eigen PR

Geschreven door Mirjam Wiersma, de oprichter van Helemaal Jij.

“… uitstekende tips om je voorkomen en je imago in het algemeen te verbeteren! … Dit is het eerste boekje die ik tegenkom, welke je korte en goed gestructureerde inzichten meegeeft …”
A. Maertens

Trainer, C vd Velde Training Instituut

Zakelijk flirten - 40 tips

Creëer een sprankelende sfeer en krijg zo zaken voor elkaar. Inclusief test met de scores van anderen, 40 tips en oefeningen. Al meer dan 60.000 verkocht. Bestel het bij Managementboek voor € 11,99 exclusief verzendkosten.

e-book

Of bestel het als e-book bij Managementboek voor € 7,99 exclusief verzendkosten.
“Door je charmes te gebruiken bereik je meer. Lezersbeoordeling van vier sterren.”
Management Team

Zakelijk flirten

Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek

Bouw goede relaties zodat je je zaken soepel geregeld krijgt. Als professional word je immers afgerekend op je resultaten… Veel voorbeelden en uitgebreid onderbouwd met onderzoek. Praktische tips en een test lichaamstaal. Al in de tiende druk!

Bestel het bij Ako.nl zonder verzendkosten € 15,99 of € 11,99 (e-book).

“Mirjam Wiersma heeft ‘Je eigen PR’ geschreven voor de vrouwelijke kant van werkend Nederland. Het staat boordevol tips, oefeningen, feiten en anekdotes en helpt u om een concreet actieplan op te stellen voor uw PR. Zo geeft u een nog betere invulling aan uw carrière. Aan de slag!”

 

D. de Jonge

Je eigen PR

Optimaliseer je zakelijke zichtbaarheid

Maak je eigen PR plan. Hoe kun je je vrouwelijk en toch professioneel manifesteren? Case studies van bekende vrouwen en tips voor meer charisma.

Bestel het bij Bol.com € 12,90 of € 9,99 (e-book).

Benader me gerust

Even sparren over je event? Kwartaalbijeenkomst? Afdelingsuitje? Even kennismaken?  Een trainingsdoel en op zoek naar een originele en effectieve invulling?